Dostalem pismo o zakonczeniu postepowania 5.09 , jak dzwonilem do osoby prowadzacej to potwierdziła ze przyznali tak jak wnioskowalem 5/20. Teraz jak dzwonilem do nich to przedwczoraj powiedzieli ze poszlo do ich szefowej i czeka na zatwierdzenie. Orientuje sie ktos moze ile to moze trwac ?
U mnie trwało 2-3 dni. To formalność.
Wczoraj telefon dzielnicowego, we wtorek wywiad z ww. Czyżby się mieli wyrobić w terminie 30 dni?!?
update: koniec września, powinna być decyzja lub cokolwiek o przedłużeniu postepowania a tu nic.
U mnie to samo. Poltorej tygodnia temu jak dzwonilem powiedzieli ze przekazali szefowej do podpisania i cisza. Ale chyba sporo urlopow tez tam maja bo prowadzacy moje postepowanie poszedl na 2tyg
Update: odezwali sie w koncu ze decyzja do odbioru. Akurat w ostatni dzien przed uplywem terminu przedłużenia postępowania. Czyli tak jak kazdy wczesniej pisal - trzeba sie uzbroić w cierpliwość !
Ja u dzielnicowego na spytkach byłem 24.09. Wczoraj dzwoniłem do WPA i Pani zajmująca się moją sprawą poinformowała, że u niej już wszystko sprawdzone i czeka na dokumenty od dzielnicowego. Umówiłem się z nią, że jak tylko dokumenty z rejonu dotrą i zamknie sprawę, to będzie do mnie dzwonić, żebym osobiście papiery odebrał. Szkoda czas zostawiać w rękach poczty. Nie zmienia faktu, że dzielnicowy zabarłożył.