Ja się zapisałem bo mam licencję a Prezes pisał gdzieś że zawody zorganizuje inny klub który licencje ma. Gdzieś mi śmignęło że do klamki KSI już też będzie miało licencje. Czyli jest szansa że starty będą się liczyły do przedłużenia, jak nie to będę rezygnował.
Gdzie na Fejsie jest jakiś info o sytuacji?
Redirecting...?
Tu Borys pisał że inny klub zorganizuje zawody
Redirecting...?
A tu Nikodem że do tego czasu już będzie
Zaskakujace jest to, że klub stracił już na prawie 3 tygodnie licencje i nie mieli czasu napisać chociaż jednego emaila do wszystkich członków KSI z informacją co się dzieje, co robić itp…
Komunikacja leży i kwiczy…
Dokładnie jak dzwoniłem to usłyszałem proszę czekać . Może ktoś z zarządu wyjaśnił by członkom sytuację bo czas leci i nic nie wiadomo .
W klubie jestem kilka lat i kiedyś jak był mały kameralny to był szacunek, dziś klub jest na tyle duży że ma w dupie takie kwestie.
Był ktoś może w niedzielę na Borysiadzie?
Zastanawiam się jak to finalnie zostało dograne bo w regulaminie organizatorem jest KSI z licencja z 2024r, czyli już nieaktualną. Jeżeli tak było faktycznie to nie wiem czy starty będą liczyły się do przedłużenia.
Odpowiadam: byłem, ale nie wiem. Nikt o licencji nie mówił niczego. Strzelane było
Irytujsce to jest… 5 lat w klubie i wczesniej nie bylo problemu z przedłuzaniem licencji dla klubu jak i jego członkow
To w tym roku chyba zaspali, bo czasu mieli sporo na ogarniecie.
Widzę że na stronach PZSS pojawiły się nowe terminy egzaminów na patent. Co ciekawe, jest też wymieniona lokalizacja przy Zawodników 1, czyli (jak rozumiem) nasz klub ma już przedłużona licencję?
Licencji nadal brak🤔
Jednak nie mają licencji. Dzisiaj byłem na strzelaniu przy Zawodników i w rozmowie potwierdziło się, że licencja to jedno, a lokalizacja egzaminu to drugie i nie ma tu związku. Czyli wracamy do czekania.
mega słabe, nie zadziałało złożenie wniosku na stronie pzss - więc jak wielu zaczynam kminić i szukać - żenujące jest to że głupiego maila nie może zarząd klubu wysłać, nie każdy musi mieć FB czy inne socjal, ja wiem że duży luz, i że luz i jest fajnie, ale gdy ktoś zacznie mieć formalne problemy z pozwoleniem to już nie będzie tak frendly. bez znaczenia czy wina pzss czy zarządu, tak trudno oficjalnie poinformować oficjalnym kanałem tyle razy ile trzeba będzie ?
Macie może już jakiś inny klub, który przyjmuje członków KSI ? Tu już nie chodzi tylko o licencję ale o rzetelną informację, którą każdy członek powinien dostać na swoją skrzynkę tak jak informację, żeby zapłacić składkę. Ja rozumiem, że można mieć kłopoty ale olewać członków klubu jest bardzo słabe ze strony zarządu.
Ja założyłem już konto w braterstwo.eu / KS Amator.
Opłaciłem już składkę członkowską podstawową i czekam do końca miesiąca.
Jeśli KSI totalnie nas oleje to opłacam tam opłatę za członkowstwo sportowe i zmieniam klub… nie będę przecież czekać aż mi pozwolenie na broń zabiorą…
Napisali, że starty z 2024 w KSI się normalnie liczą i nie ma problemu z przepisaniem.
Jak wygląda kwestia zwrotu opłaconej składki w KSI za 2025?
Da się jakoś odzyskać cześć wpłaconej kwoty przy zmianie klubu?
Obstawiam, że raczej zwrotu nie będzie.
Plus taki, że nadal masz darmowe wejścia na strzelnicę.
Pewnie i tak starty bym wyrabiał na klamce prezesa w KSI bo się do nich przyzwyczaiłem (o ile klub w ogóle zrobi licencje)
Pisał Prezes na fb, napisz maila do klubu i dostaniesz.