A co napisał?
Tak - są ludzie którzy nigdy w życiu nie mieli FB i nie zamierzaja go mieć… w tym ja. Dlatego tak bardzo właśnie część z nas się dziwi, że KSI nie wysłało ŻADNEJ informacji do członków normalną drogą informacyjną… czyli email lub strona KSI.
Dokladnie to co napisałem. Cytuję “(…) napisz maila, dostaniesz zwrot, zostaniesz wypisany i tyle.”
Smiechem żartem, ale sytuacja zaczyna byc co najmniej niepokojąca, dlaczego nie zaczęli ogarniać w listopadzie? Dlaczego juz wtedy nie bylo zadnych informacji? Fajny klub, szkoda ze atmosfera gestnieje.
Szkoda wplaconych skladek.
Nikt nikogo na siłę nie trzyma i nie zmusza do czegokolwiek.
Witam informacje co i jak są na e-maili
Ale klub zaczął ogarniać w listopadzie. To że PZSS odrzuca dokumenty według własnego widzimisię to niby wina klubu?
No jasne, tłumaczenie jak dzieci w podstawówce. Wredna Pani z PZSS się uwzięła. Jakoś inne kluby takich problemów nie mają
To dlaczego nikogo nie poinformowali odrazu, tylko dopiero teraz, miesiac juz po terminie niemalże, laskawie informują ze jednak jest lipa i licencji nie ma i nie wiadomo czy w ogóle bedzie?
Kto powiedział, że “nie wiadomo czy w ogóle będzie”?
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Od tego roku, wnioski o licencje były przyjmowane od września:
Z racji, że nie każdy ma Discorda przeklejam tutaj info od prezesa:
Tu bym trchę był ostrożniejszy bo jak traktować człokowstwo gdy wymaga się opłacenia składki z góry, a samemy nie wywjązuje się ze swoich zobowiązań i nie poczuwając się do zwrotu składki w przypadku rezygnacji. Trochę jak ‘nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobisz’?
Chyba troszkę przesada, chłopaki są Bogu ducha winni, organizują zawody prowadzą stronę i dają możliwość korzystania z forum więc nie można powiedzieć że nie wywiązują się z obowiązków. Pzss robi pod górę i tyle. Mi klub pomagał gdy na szybko potrzebowałem licencję rok temu i gdyby nie nasz klub to bym się nie doczekał.
Ale to nie jest odpowiedź na poziomie, mogłeś jej nie dodawać.
To jest jakiś Discord? Czy dla wybranych
Jest Discord KSI: