Wniosek do PZSS o przedłużenie licencji

A co napisał?
Tak - są ludzie którzy nigdy w życiu nie mieli FB i nie zamierzaja go mieć… w tym ja. Dlatego tak bardzo właśnie część z nas się dziwi, że KSI nie wysłało ŻADNEJ informacji do członków normalną drogą informacyjną… czyli email lub strona KSI.

1 polubienie

Dokladnie to co napisałem. Cytuję “(…) napisz maila, dostaniesz zwrot, zostaniesz wypisany i tyle.”

Smiechem żartem, ale sytuacja zaczyna byc co najmniej niepokojąca, dlaczego nie zaczęli ogarniać w listopadzie? Dlaczego juz wtedy nie bylo zadnych informacji? Fajny klub, szkoda ze atmosfera gestnieje.
Szkoda wplaconych skladek.

Nikt nikogo na siłę nie trzyma i nie zmusza do czegokolwiek.

Witam informacje co i jak są na e-maili

1 polubienie

Ale klub zaczął ogarniać w listopadzie. To że PZSS odrzuca dokumenty według własnego widzimisię to niby wina klubu?

No jasne, tłumaczenie jak dzieci w podstawówce. Wredna Pani z PZSS się uwzięła. Jakoś inne kluby takich problemów nie mają

1 polubienie

To dlaczego nikogo nie poinformowali odrazu, tylko dopiero teraz, miesiac juz po terminie niemalże, laskawie informują ze jednak jest lipa i licencji nie ma i nie wiadomo czy w ogóle bedzie?

Kto powiedział, że “nie wiadomo czy w ogóle będzie”?

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

1 polubienie

Od tego roku, wnioski o licencje były przyjmowane od września:

Z racji, że nie każdy ma Discorda przeklejam tutaj info od prezesa:
image

2 polubienia

Tu bym trchę był ostrożniejszy bo jak traktować człokowstwo gdy wymaga się opłacenia składki z góry, a samemy nie wywjązuje się ze swoich zobowiązań i nie poczuwając się do zwrotu składki w przypadku rezygnacji. Trochę jak ‘nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobisz’?

Chyba troszkę przesada, chłopaki są Bogu ducha winni, organizują zawody prowadzą stronę i dają możliwość korzystania z forum więc nie można powiedzieć że nie wywiązują się z obowiązków. Pzss robi pod górę i tyle. Mi klub pomagał gdy na szybko potrzebowałem licencję rok temu i gdyby nie nasz klub to bym się nie doczekał.

Ale to nie jest odpowiedź na poziomie, mogłeś jej nie dodawać.

To jest jakiś Discord? Czy dla wybranych

Jest Discord KSI:

1 polubienie