Witam wszystkich.
Jestem nowy na tum forum i początkującym jeżeli chodzi o przechowywanie broni w domu.
Planuję zakup pistoletu Canik TTI Combat.
Chciałbym kupić sejf S1 zamykany na klucz.
Mam kilka typów ale proszę o pomoc w wyborze i rady.
Zastanawiam się między innymi nad takimi:
Mogę polecić STALPOL. Można ponegocjować wymiary Oczywiście w ramach rozsądku. Zresztą sami powiedzą o ile można coś zmienić.
Ja kupiłem taki Szuflada na broń BEDGUN 80 - polski producent sejfów STALPOL po drobnej modyfikacji głębokości.
Też na początku myślałem o sejfie na jedną klamkę. Ale poczytałem, pomierzyłem gdzie tam w domu dałoby się coś upchnąć aby żony nie drażnić i znalazło się magicznie miejsce
Dlatego jak kolega wyżej proponuję konkretnie poszukać czy aby nie zmieści się coś ciut większego.
A co do zamka… Ja wybrałem klucz. Ale to już indywidualne preferencje.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i rady.
Dużo myślałem i zdecydowałem się na sejf w rodzaju ARSENAŁ 25 z zamkiem elektronicznym.
Możecie polecić jakieś dobry sklep lub sejf podobny do ARSENAŁ 25.Oprócz KOLIBRA bo jakoś mi nie podchodzi.
Patrzyłem też na firmę Stalpol model 50001 z zamkiem elektronicznym tylko ta cena i zawiasy.Wolałbym żeby były wewnętrzne tak jak w modelu 00004.
Też miałem ten dylemat i kupiłem mały S1 i niestety po niedługim czasie musiałem dokupić drugi większy tak to działa w 99% przypadków SEJF Jest zawsze za MAŁY